Меню
Профил
Език

За въпроси:

 0886 202 801

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Oleo-Mac

Фирма МИНА ЕООД е официален и ексклузивен представител на марката Oleo-Mac за България. Марката Oleo-Mac е създадена през далечната 1972 година от предприемчивия италианец Ariello Bartoli, сега президент на компанията майка - Yama S.p.A.(холдинг състоящ се от 30 компании). Компанията е една от водещите производители в света за горска и градинска техника - моторни триони, кастрачки, косачки, моторни коси, пръскачки и други машини (22 продуктови семейства). Има 135 дистрибутора в 85 държави и над 250 модела машини. Предлагат се също и аксесоари и консумативи с тази марка като двутактови и четиритактови масла, защитни дрехи и аксесоари, корда, кордови глави и други. Продуктите с марката Oleo-Mac сa както за любителите градинари, така и за професионалистите. Те са с добро качество, голяма издържливост, 2 години гаранция и са произведени в Италия.

http://oleomac.bg

68
продукти

ECHO

Световно известна японска марка ECHO за машини за гората и градината. 

За последните повече от 70 години (от 1947) ECHO се е превърнал в технологичен лидер в сферата на производство на горска и градинска техника  с повече от 60 патента в сектора и уважаван световен бранд придържайки се към няколко основни принципа:

 • Качество - всички двигатели на ECHO са проектирани и тествани да покриват изискванията за професионална, интензивна употреба независимо от предназначението им. Не се допускат никакви компромиси!
 • Надеждност - ECHO е едниствената марка в света на горската и градинската техника, която гарантира за качеството на свойте прадукти с 5 години гаранция за любителска употреба и 2 години гаранция за професионална употреба.
 • Made in JAPAN - всички двигатели ECHO са произведени в Япония, същото така 90% от всички машини ECHO се сглобяват в Япония.
 • Възможно най-добрите продукти :
  • най-лекият бензинов моторен трион за работа с една ръка (CS-2511 TES - 2.3кг./1.5к.с.)
  • най-лекият професионален акумулаторен трион за работа с една ръка (DSC2500T)
  • най-лекият професионален моторен трион (CS-4310SX -4.3кг./3.1к.с.)
  • първият любителски моторен трион с автоматичен смукач (CS-3510AC -3.8 кг./2.1к.с.)
  • най-мощната гръбна въздушна метла (PB-8010- 44N)

https://www.echotools.com/

35
продукти

BAHCO

Фирма МИНА ЕООД е вносител за България на продуктите с марка SANDVIK, впоследствие преименувани на BAHCO от 1994г насам. Kомпанията която притежава марката BAHCO - SNA Europe е първият пан-европейски производител на ръчни инструменти и триони. Компанията проектира и произвежда инструменти и триони, съобразени с най-взискателните професионалисти, като се набляга основно на дизайна, който до голяма степен е иновативен, за по-голяма производителност и ергономичност. Компанията е създадена през 1862 и през всичките над 150г е новатор, въвежда най-модерните инструменти в света. Bahco продуктите са предимно произведени в техните собствени фабрики, разположени в цяла Европа. 

https://www.bahco.com

125
продукти

МИНА ЕООД

Фирма МИНА ЕООД е основана през 1994г. в гр.София. В началото тя  само представя различни марки производители на висококачствени продукти за горското стопанство и градинарсвото на българския пазар. Годините опит дават възможност на фирмата да опознае достатъчно добре пазара и през 2004г основава своя собствена производствена база. Продуктовата гама, която произвежда се увеличава прогресивно и днес ние предлагаме: цепачни машини за дърва, грайфери за товарене на трупи, консумативи за горски трактори, чокери, куки, клупи. дръжки за пили и др.

Висококачествени просукти произведени в България!

https://www.mina-parts.com/

9
продукти

METEOR

Фирма МИНА ЕООД е ексклузивен представител на марката METEOR PISTON за България. Тя е създадена през 1952г. в Италия, където и до днес се помещава производствената база, и е специализирана в производството на висококачествени бутала и цилиндри от алуминиеви сплави за двутактови и четиритактови двигатели с вътрешно горене с широка гама от приложения. Подходящи за мотоциклети и скутери, моторни триони, моторни коси и други.

Продуктите на METEOR PISTON се слават с безупречно качество и дълготрайна употреба.

http://www.meteorpiston.com

100
продукти

OREGON

Световен лидер в производството на консумативи и аксесоари за работа в гората и градината. Марката OREGON е позната в цял сват с производството си на шини, вериги, защитни дрехи и аксесоари.

https://www.oregonproducts.com/

74
продукти

TRILINK

Компанията е основана в Атланта (щата Джоржия, САЩ) и има офиси в Северна Америка, Южна Америка, Европа и Азия (42 страни по целият свят). Тя е специализирана в производството на висококачествени вериги, шини, водещи колела и други аксесоари за поддръжка на моторния трион. Водещо за TRILINK е предлагането на висококачествени продукти на достъпни цени. Продуктите са сертифицирани по ISO 9001:2015, което дава на клиентите увереност в качеството и сигурност в предлаганите продукти. Те са тествани, одобрени и отговарят на всички изисквания за вибрации и обратен удар на веригата на американски стандарти за безопастност на бензиновите верижни триони.

Фирма МИНА ЕООД е ексклузивен представител на продуктите с марка TRILINK за България.

http://www.trilinksawchain.com/

62
продукти

IGGESUND FOREST

Iggesund Forest AB е един от най-големите производители на шини за харвестъри в света. Фабриката е открита през 1986 г. в Швеция. 

Iggesund Forest е известен с това, че се фокусира върху оператора на харвестъра, за да разработи възможно най-добрите продукти и решения, дори на малки партиди, за да отговори на нуждите на клиента. С цялото производство в компанията това позволява по-голяма гъвкавост и повишена комуникация.

Компанията стартира в началото на 80-те години, когато "Iggesunds Bruk", голямата хартиена фабрика в Strömsbruk Швеция, фалира. За да задържат персонала, те започват да произвеждат и ремонтират шини за харвестъри в малък мащаб за местните горски предприемачи. Персонала разучил как се износват шините и скоро създали шини, които били по-добри от тези, които били на пазара. През 1986г. стартират по-професионално производство на "първата" солидна шина в Швеция. Шините били известни като "сините шини Iggesund" и се оказали много успешни. Решението за преименуване на компанията на Iggesund Forest е взето, за да се адаптира към международния пазар, тъй като исканията от пазара за износ се увеличават и днес са представени в много страни по света. Представител за България е фирма МИНА ЕООД.

https://www.iggesundforest.com/

9
продукти

SOPPEC

Фирма SOPPEC е европейски лидер в производството на иновативни аерозолни бои, дървопреработвателни продукти, креди и лакове за професионална употреба. Фирмата е основана през 1962г. в град Чаренте - Франция. Продуктите на фирма SOPPEC отговарят на всички съвременни изисквания за качество, безопасност при използване и опазване на околната среда. Производството и продуктите са сертифицирани по ISO 9001, ISO 14001, Health&Safety OHASAS 18001 и KWf - тест. Основни области на приложение на спрейовете и кредите са: - Горско стопанство и горска промишленост; - Строителство на сгради и пътна инфраструктура; - Интериорно маркиране и предупредителни обозначения; Съставът на маркиращия спрей позволява прецизно и бързо нанасяне при всякакви атмосферни условия, дори върху влажна основа.

Фирма МИНА ЕООД е ексклузивен представител на продуктите с марка SOPPEC за България.

https://soppec.com/

3
продукти

MamMotion

Mammotion води иновативното решение за роботи на открито

Основана през януари 2022 г., Mammotion се ангажира да оформи по-интелигентен и висококачествен екологичен начин на живот на открито, като предоставя иновативни решения за роботи на открито. Нашата мисия започва с революцията на роботите косачки за професионалисти и потребители.

 

Те са екип от творци, новатори и мечтатели, които никога не правят компромис с възможностите. Екипа се състои от над 150 члена, а основните членове са от водещи компании за роботика и UAV и имат опит в технологиите за роботика, наследявайки седемгодишния опит на AgileX Robotics за разработване на усъвършенстван хардуер, базиран на шаси на роботи и алгоритми за самостоятелно управление.

https://mammotion.com/

4
продукти

PEWAG

PEWAG има стотици години опит в производството на вериги и техните компоненти. Първата документална справка за ковашкия завод в Brueckl е от 1479г. PEWAG става един от водещите производители на вериги в света. Днес нейният успех се основава на добре разработени и качествени продукти.

Сферите на дейност на PEWAG са предимно вериги за сняг, вериги за дърводобив, вериги за повдигане и транспортни, изработване на собствени продукти, инженерни вериги, вериги за повдигане и закрепване, аксесоари и вериги за защита на гумите. Съвременните впечатляващи производствени съоръжения в Европа позволяват това разнообразие от висококачествени продукти.

Ако искате да научите повече за групата PEWAG, моля, посетете уеб сайта на групата www.pewag-group.com.

https://www.pewag.com/

14
продукти

Schliesing

Компанията Shliesing е с история от повече от 30г. за производство на дробилни машини за профевсионална употреба в градинарството и ландшафта, в градове и ферми, в горските стопанства. Всички машини са произведени в Германия.

100% произведени в Германия!
Направени от професионалисти за професионалисти!

Фирма МИНА ЕООД е официален представител на машините с марка Schliesing. 

http://www.schliesing.com/

15
продукти

Jo Beau

Фирмата Jo Beau  е създадена през 1989г от белгиеца Jozef Beuprez, за търговия на градинска техника, включително и дробилки. Навлизайки в пазара, Jozef решава през 1992г. да произвежда собсвени дробилни машини, които бързо се доказват на пазара. През 1998г. е създадена първата жълта мобилна професионална дробилна машина. Компанията и до днес остава семеен бизнес, като се ръководи от най-малкия син на Jozef - Christophe Beuprez.

Компанията през годините се показва като откривател на мобилните дробилки. Те са висококачествени, мобилни, сигурни, безопасни и иновативни. Jo Beau са много популярни в Белия и по света.

Повече за продуктите можете да намерите на: https://www.jobeau.eu/.
А видеа за машините ТУК 

https://www.jobeau.eu/

15
продукти

AIP

Индийската компания API е създадена през 1968г. от Р. С. Арора за производство на сегменти, бутала и бутални болтове със специализирано покритие. В началото компанията произвежда резервни части само за двутактови машини. Компанията постоянно обновява своята производствена база, за да посрещне нуждите и стандартите на европейските страни. 

Днес компанията изнася за 35 страни в цял свят и произвежда части за компании, като Husqvarna и ЕМАК. Името й се свързва с качество на достъпна цена. .

116
продукти

FULBAT

FULBAT e белгийска компания, водеща сила в производството на акумулатори за градински трактори, косачки, мотори и др. Обхваща широк спектър от приложения - мотоциклети, скутери, ATV, джетове, моторни шейни, снегорини, транспортери и градиснки трактори и косачки.

Марката Fulbat е широко разпространена в света чрез силна дистрибуторска мрежа.

Всички продукти са произведени в съответствие с най-иновативните производствени процеси, сертифицирани по ISO 9001, ISO 14001 и ISO / TS 16949.

Фирма МИНА ЕООД e официален вносител и представител на марката FULBAT за България.

https://fulbat.com/

8
продукти

CASTELLARI

Castellari Srl. семейна италианска компания, пизводител на професионални инсрументи за рязане и кастрене. Фирмата е на пазара от 35г. и до днес се управлява от фамилия Кастелари. Продуктите им се изнасят в над 35 страни в света. Castellari имате патентована технология против натоварване на китката при работа с техните инструменти. Остриетата от кована стомана са отличителна черта на фирмата. Тези неща позоционират фирмата сред основните лидери на пазара.

http://www.castellarisrl.com/

0
продукти

CABER

Фирма CABER е основана през 1947г в Италия. От основаването до днес тя се занимава с производството на сегменти за бутала на двутактови и четиритактови двигатели. Фирма МИНА ЕООД е официален представител на продуктите с марка CABER и предлага голямо разнообразие от бутални пръстени.

http://www.caberpistonrings.com/eng/

0
продукти

Baltrotors

Опит повече от 20 години

„Балтроторс” ООД е латвийска производствена компания, основана през 1996 г. на базата на бившето държавно предприятие „Межтехника”, което произвежда грайфери и аксесоари, включително ротатори с ограничен ъгъл на въртене. Продуктите, произведени от Baltrotors са мощни, надеждни и стабилни, проектирани да работят в тежки работни среди с максимална ефективност и минимален непланиран престой. Baltrotors е: екип от 110 души, притежател на 13 патента, предлагане на безкомпромисно качество, конкурентна цена, доставка на време, отлично преди и следпродажбено обслужване. 

https://www.baltrotors.com/

6
продукти
36
продукти
36
продукти

BBT

0
продукти
0
продукти
12
продукти
4
продукти

SARP

Шините и веригите с марка SARP са висококачествени продукти, които се произвеждат в заводите в Канада, където се правят и продуктите с марка Oregon. Търговската марка SARP принадлежи на фирмата SABRE - Франция, което е гаранция за потребителите, че получават продукти произведени от най-реномираните производители в областта.
7
продукти

GB Forestry Австралия

GB Forestry Australia е със седалище в Деримут-Виктория, където се намират неговият офис и производствен център. GB произвежда водещи шини и свързани с тях продукти от 1959 г. Сега с модерна модерна производствена линия, използваща технология за лазерно рязане, CNC машини и компютърно контролирани процесори, GB произвежда продукт, който превъзхожда, буквално, в най-новия връх на дърводобива.

През последните 50 години GB играе важна роля в развитието на индустрията за горско оборудване, както в Австралия, така и в чужбина.

GB разполага с най-обширната шини за резачки и харвестъри от всеки производител.

10
продукти

ARCHER

Продуктите с марка Archer се произвеждат от Австралийската фирма PMD International. Компанията се специализира в производството на шини, вериги, водещи колела, рингове, заточващи инструменти и резервни части за всички популярни марки моторни триони. Основната цел е задоволяване на нуждите на професионалните секачи с висококачествени инструменти.
8
продукти
19
продукти
25
продукти