Меню
Профил
Език

За въпроси:

 0886 202 801

Категории

Начало Връщане или замяна

Връщане или замяна

Връщане или замяна на продукт може да се извърши в рамките на 14 дни от датата на доставка, при условие, че не е нарушен търговския вид на артикула и целостта на опаковката. При замяна или отказ от получения продукт, в случай че стоката не е дефектна, разходът за куриерската услуга се заплаща от клиента. За да подадете сигнал за рекламация моля попълнете формата!

В случай, че продуктът е повреден при доставката, трябва да направите рекламация на куриера, преди да заплатите за продукта (т.е. да отворите пратката пред него)! Заплащането от Ваша страна означава, че приемате продукта във вида, в който сте го получили. 

Ако продукта е дефектен, моля свържете се с нас и ние ще Ви върнем парите или ще го заменим за наша сметка. Това можете да направите на тел: 0886 202 801 или на адрес: гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. 311А

Отказ от поръчката е валиден само до 15:00 часа на деня, в който е извършена самата поръчка. След този час поръчката е изпратена на куриерите за доставка и при отказ ще трябва да заплатите куриерските разходи на пратката в двете посоки.

 

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност