Меню
Профил
Език

За въпроси:

 0886 202 801

Категории

Избери по

SOPPEC

Филтри
SOPPEC

SOPPEC

Фирма SOPPEC е европейски лидер в производството на иновативни аерозолни бои, дървопреработвателни продукти, креди и лакове за професионална употреба. Фирмата е основана през 1962г. в град Чаренте - Франция. Продуктите на фирма SOPPEC отговарят на всички съвременни изисквания за качество, безопасност при използване и опазване на околната среда. Производството и продуктите са сертифицирани по ISO 9001, ISO 14001, Health&Safety OHASAS 18001 и KWf - тест. Основни области на приложение на спрейовете и кредите са: - Горско стопанство и горска промишленост; - Строителство на сгради и пътна инфраструктура; - Интериорно маркиране и предупредителни обозначения; Съставът на маркиращия спрей позволява прецизно и бързо нанасяне при всякакви атмосферни условия, дори върху влажна основа.

Фирма МИНА ЕООД е ексклузивен представител на продуктите с марка SOPPEC за България.

3

продукти

Продукти

Кобур за спрей

  • от естетствена кожа
  • с халка за поставяне на колан
  • с дръжка
Цена:36.00лв.
Брой:

Флуорисцентен спрей-боя за маркиране на дървета

Екологично чист продукт за използване в гората за маркиране на дървета подлежащи на отсичане, просеки, пробни площи и семенни бази, горски пътеки и др

Каталожен номер: 1300

Цена:13.20лв.

Креда за маркиране на дървета


Кредата за маркиране е с шестоъгълна форма, което предотвратява търкалянето й. Подходяща за маркиране на всякакви повърхности: метал, суха или мокра дървесина, хартия, картон, плочки, асфалт и пластмаса.

Характеристики:

  • Маркировката устоява на лошите метеорологични условия;
  • Направена е на базата на восъка;
  • Цветовете са ярки и наситени, за по-добра видимост;
  • Размери: диаметър: 12мм, дължина 120мм.

Каталожен номер: 29536

Цена:13.20лв.
Страница 1 от 1
«1»